CARTE POSTALE

CARTE POSTALE  Samen zetten wij uw festival / evenement op de kaart

Interactief straattheater waar zeefdrukken, veel plezier
 en
Franse muziek samen gaan.


Carte Postale is een interactieve lopende act van De Mobiele Zeefdrukkerij.
Een complete zeefdrukkerij voor ansichtkaarten geheel in unieke Franse sfeer en met Franse entourage.Deze dame verschijnt op festivals, evenementen, straatfestivals, tijdens openingen, musea, scholen en feesten etc.
Carte Postale van de mobiele zeefdrukkerij kan overal worden ingezet, zowel binnen als buiten en is geschikt voor jong en oud.

Bij deze mobiele straattheater act waan je je in Franse sferen ergens op een idyllisch dorpsplein in La Douce France.
Vrolijke Franse chansons, een dame die af en toe speelt op de trekzak, en een mobiele zeefdrukkerij waar jij je eigen ansichtkaart kan zeefdrukken. Daarna deponeer je bij La Poste de ansichtkaart in de brievenbus.
En via Carte Postale laat jij weten waar je bent!
Natuurlijk ben jij op de place-to-be of op zijn frans endroit-à-être! In deze interactieve act ga je zelf aan de slag en zeefdruk je je eigen ansichtkaart. Daarna neem je plaats achter de schrijftafel waar je in alle rust een persoonlijke groet op de kaart kan schrijven, natuurlijk handgeschreven. Vergeet niet het kunstwerk te signeren! 
Een drukkerij avant la lettre. Dit keer geen berichten via social media maar het echte drukwerk! Heerlijk langzaam en slow, al schrijvend met de hand en met het plakken van een postzegel. Dit berichtje is iets langer onderweg maar daarvoor krijgt diegene wel een mooi eigengemaakt kunstwerk van jou cadeau!Zodra de inkt gedroogd is gaat de ansichtkaart in de brievenbus of je neemt het kunstwerkje mee naar huis als souvenir.
Kom langs, doe mee, zing mee en laat je verrassen en geniet!


Voor boekingen:

De mobiele zeefdrukkerij
Stationsweg 29
9171 LR Blije

T.  +31 (0)519 562518
M. +31 (0)6 29 173 519

info@demobielezeefdrukkerij.nl

De Mobiele Zeefdrukkerij is te volgen op Facebook en Instagram